Verladings Operator

Introductie

Ben je op zoek naar een afwisselende baan in de chemie met voldoende doorgroeimogelijkheden? Wil jij je allround ontwikkelen? En wil je snel in dienst komen bij onze opdrachtgever? Bekijk dan nu deze vacature!


Lees meer

Operationeel Medewerker

Introductie

Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij met spoed op zoek een operationeel medewerker in de dagdienst. Je beschikt over veel verantwoordelijkheid en hebt een flexibele instelling en vind het leuk om op diverse locaties in Nederland (en misschien heel de wereld) te werken!

Lees meer

Bunker / Cargo Suveyor

Introductie

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een surveyor voor in de 5-ploegendienst. Het is van belang dat je enkele jaren relevante werkervaring hebt in een soortgelijke functie.

Lees meer

Terminal Operator

Introductie

Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn we op zoek naar een terminal operator met ervaring in de overslag van vloeibare bulk goederen. Je gaat aan de slag in de 5-ploegendienst. Je beschikt over een flexibele instelling en staat ervoor open om tijdens drukte op een andere locatie je collega’s te ondersteunen. Kortom een leuke flexibele en uitdagende baan!

Lees meer

Flexoperator

Introductie

Beschik jij over een flexibele instelling en een Vapro C opleiding? Vindt jij het geen probleem om nachtdiensten te draaien en werk jij graag bij een toonaangevende terminal? Dan is deze vacature iets voor jou!

Lees meer

Fieldoperator

Introductie

Toon je graag initiatief, steek jij de handen uit de mouwen en lijkt het je uitdagend om alle kneepjes van het vak te leren achter het panel? Wij zoeken een gedreven fieldoperator voor één van de modernste  bunkerbrandstofterminals in de Rotterdamse haven.

 


Lees meer

Terminal Operator

Introductie

Voor een opdrachtgever in de regio Zwolle zijn we op zoek naar een terminal operator met ervaring in de overslag van vloeibare bulk goederen. Je gaat aan de slag in de 5-ploegendienst. Je beschikt over een flexibele instelling en staat ervoor open om tijdens drukte op een andere locatie je collega’s te ondersteunen. Kortom een leuke flexibele en uitdagende baan!

Lees meer

E&I Technician

Introductie

Wil je werken op één van de meest moderne terminal? Ben je technisch goed onderlegd en staat veiligheid op nummer 1? Dan hebben wij de juiste job voor jou! 

Lees meer

WTB Technician

Introductie

Heb jij 3-5 jaar ervaring in de tankopslag en ben je klaar voor een nieuwe stap? Dan is deze uitdagende functie iets voor jou! Wij zoeken een WTB Technician (dagdienst) die zichzelf verder wil ontwikkelen in een internationale en dynamische organisatie in Rotterdam.

Lees meer

Terminal Operator B

Introductie

Ben jij op zoek naar een dynamische baan in de Amsterdamse haven? Voor een toonaangevend op- en overslagbedrijf met een internationaal karakter zijn wij per direct op zoek naar Operator B (5-ploegendienst).


Lees meer