OMS INSIDE

Ben jij klaar voor het EK 2021?

Deze week is het zover..

Vanaf 11 juni mogen we weer genieten van ‘ons Oranje’ tijdens het EK 2021. Het is alweer de 16e editie van het vierjaarlijkse voetbaltoernooi. En wat hebben we er, zeker in deze tijden, naar uitgekeken. Het EK geeft onze zomer net wat meer kleur. Om deze EK-gekte te stimuleren hebben we speciaal voor jou een mooi speelschema gemaakt. Zodat je met je vrienden alle scores kunt bijhouden en een mooie poule kunt maken. Heb jij er, net als wij, ook zo veel zin in? Download dan snel het gratis OMS speelschema.

Summervibes 2021

Ben jij al druk met het maken van een vakantieplanning maar kom je maar niet rond? Wij bieden je graag onze OMS flexmedewerkers aan om je te ondersteunen op de terminal. Deze gedreven professionals zijn direct en flexibel inzetbaar. Voor alle mogelijkheden kun je contact opnemen met één van onze consultants. Zij helpen je graag verder!

Extra bijverdienen?

Ben jij een gedreven operator en wil jij tijdens de vakantie graag aan de slag in onze flexpoule? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures.  Laten we er samen een onvergetelijke zomer van maken!