RAYMOND VAN DEN HEUVEL

BETROKKEN, VERBINDER, LEVENSGENIETER, SPORTIEF, BETROUWBAAR, COMMERCIEEL, TEAMPLAYER
EN RESULTAAT GERICHT.

Tel. +31 (0)181 296 269

Als voormalig eindverantwoordelijke voor een op- en overslagterminal ken ik de sector van binnenuit. Ik spreek dezelfde taal en weet precies over welke kwaliteiten iemand moet beschikken om in deze dynamische werkomgeving succesvol aan de slag te kunnen.

Nu ben ik al enige tijd commercieel directeur bij OMS. Het is een uitdagende functie. Waar ik de ene dag bezig ben om het beste uit het OMS team te halen, ben ik de volgende dag bezig met het sluiten van een nieuwe overeenkomst.

In de afgelopen jaren heb ik al vele op- en overslagterminals mogen helpen bij hun personeelsvraagstukken.

Bij OMS ‘schuiven we geen cv’s’ maar zijn we, met name door onze flexdiensten, nauw betrokken bij al onze relaties. Wij gaan voor kwaliteit en langdurige samenwerkingen en deze werkwijze past mij als geen ander. Mijn ambities? Kwaliteit blijven leveren door processen te optimaliseren en mensen te motiveren.

CHANTAL KERKHOF

POSITIEF, VEELZIJDIG, BETROKKEN, DOELGERICHT, KRITISCH, SOCIAAL, BEGRIPVOL, VERBINDER EN  SYMPATHIEK.

Tel. +31 (0)6 46 13 76 69

Al jaren ben ik een bekend gezicht binnen het OMS team. Tijdens mijn studie Personeel & Arbeid ben ik begonnen als stagiaire bij OMS. Hierna heb ik, samen met mijn team, OMS verder mogen uitbouwen tot wat het nu is; een bekende speler in de Rotterdamse Botlek. Alle ins- en outs van het ‘uitzendvak’ heb ik bij OMS in de praktijk mogen leren.

Op dit moment werk ik als consultant en ben ik het vaste aanspreekpunt voor vele klanten. Het is een dynamische functie waar geen werkdag hetzelfde is.

Voor mijn klanten en kandidaten ben ik een sociale gesprekspartner. Ik kan op ieder niveau schakelen en door goed te luisteren zet ik mij in om de ideale match te kunnen maken. Een match waar niet alleen de klant blij van wordt maar ook past bij de kwaliteiten van de kandidaat.

Het leukste van mijn vak vind ik het investeren in duurzame relaties. Ik ben geen snelle verkoper maar wel erg servicegericht. Tijdens een klantenbezoek op de meest uiteenlopende locaties in de haven zoek ik samen met jou naar de ideale kandidaat voor jouw vacature. Hoe kan ik jou vandaag verder helpen?

JAMIE DEN BLANKEN

SOCIAAL, OPLOSSINGSGERICHT, AMBITIEUS, BETROUWBAAR, EERLIJK, BETROKKEN, SPONTAAN, NIEUWSGIERIG EN LEVENSGENIETER.

Tel. +31 (0)6 15 45 01 30

Mijn achtergrond ligt in de luchtvaart, maar ik heb altijd al iets gehad met transport in welke vorm dan ook. De dynamiek spreekt mij aan en ik vind het leuk om met verschillende mensen om te gaan. Dit heb ik bij OMS kunnen vinden.

Tijdens mijn studie HRM heb ik stage gelopen bij OMS, maar al snel wist ik dat dit het was. Ik ben hier verder gegaan als junior consultant en hou me bezig met de ontwikkelingen op het gebied van uitzenden.

Voor het werven van kandidaten maak ik veel gebruik van social media. Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers en kandidaten zorg ik voor de juiste match. Regelmatig ga ik op werkbezoek. Zo blijf ik betrokken en zijn er problemen op de werkvloer, dan doe ik er alles aan om deze samen op te lossen. Bij OMS schuiven we geen cv’s, maar gaan we voor kwaliteit en een langdurige samenwerking. Deze werkwijze past mij als geen ander.

CHANTAL VAN OORSCHOT

Nieuwsgierig, verantwoordelijk, goedhartig, behulpzaam, betrouwbaar, ondernemend en kritisch.

Tel. + 31 (0)6 21 37 30 38

Momenteel ben ik bij OMS bezig met mijn leer-werk traject voor de opleiding Human Resource Management mbo4. Voordat ik hieraan begon heb ik eerst de opleiding doktersassistent gedaan maar hier bleek uiteindelijk toch niet mijn passie te liggen. Mijn passie heb ik wel kunnen vinden in deze opleiding. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen. Iets wat uiteraard belangrijk is in ons vakgebied.

Ik ben erg geïnteresseerd in de haven en chemie waardoor de plek en de mensen waar wij mee werken mij erg aanspreekt. Ik hoop mij hier verder te kunnen ontwikkelen in combinatie met mijn studie.

Evan Blom

Open, Betrouwbaar, Sportief, Sociaal, Gemotiveerd

Tel. + 31 (0)6 55 71 46 25

Een sociaal en open persoon die zijn uiterste best doet om het iedereen naar zijn zin te maken. Staat altijd klaar en doet dit op een serieuze manier, maar met een vleugje humor, manier. Ik vind het belangrijke om een relatie met iemand op te bouwen en ervoor te zorgen dat wij samen iets moois kunnen bereiken. Relaties zijn voor mij erg belangrijk en maken het werk een stuk leuker. Ik heb met veel plezier de hbo-opleiding communicatie afgerond. Hierdoor is elke vorm van communicatie mij niet vreemd.

Op dit moment ben ik werkzaam als consultant. Ik hou mij dus vooral bezig met de huidige en nieuwe klanten van OMS. Verder hou ik mij bezig met mijn vakgebied, communicatie.

Wat voor type projecten vind ik het leukst om te doen:

Ik sta graag in contact met mensen en vindt dit juist zo leuk aan mijn werk. Ik ga graag het gesprek aan en wil voor iedereen het beste. Verder ben ik graag op weg en is elke dag anders.

RAYMOND VAN DEN HEUVEL

RAYMOND VAN DEN HEUVEL

COMMERCIEEL DIRECTEUR
Tel. +31 (0)181 296 269
CHANTAL KERKHOF

CHANTAL KERKHOF

OPERATIONS MANAGER
Tel. +31 (0)6 46 13 76 69
JAMIE DEN BLANKEN

JAMIE DEN BLANKEN

CONSULTANT
Tel. +31 (0)6 15 45 01 30
CHANTAL VAN OORSCHOT

CHANTAL VAN OORSCHOT

JUNIOR CONSULTANT
Tel. + 31 (0)6 21 37 30 38
Evan Blom

Evan Blom

CONSULTANT
Tel. + 31 (0)6 55 71 46 25