RAYMOND VAN DEN HEUVEL

BETROKKEN, VERBINDER, LEVENSGENIETER, SPORTIEF, BETROUWBAAR, COMMERCIEEL, TEAMPLAYER
EN RESULTAAT GERICHT.

Tel. +31 (0)181 296 269

Als voormalig eindverantwoordelijke voor een op- en overslagterminal ken ik de sector van binnenuit. Ik spreek dezelfde taal en weet precies over welke kwaliteiten iemand moet beschikken om in deze dynamische werkomgeving succesvol aan de slag te kunnen.

Nu ben ik al enige tijd commercieel directeur bij OMS. Het is een uitdagende functie. Waar ik de ene dag bezig ben om het beste uit het OMS team te halen, ben ik de volgende dag bezig met het sluiten van een nieuwe overeenkomst.

In de afgelopen jaren heb ik al vele op- en overslagterminals mogen helpen bij hun personeelsvraagstukken.

Bij OMS ‘schuiven we geen cv’s’ maar zijn we, met name door onze flexdiensten, nauw betrokken bij al onze relaties. Wij gaan voor kwaliteit en langdurige samenwerkingen en deze werkwijze past mij als geen ander. Mijn ambities? Kwaliteit blijven leveren door processen te optimaliseren en mensen te motiveren.

ARJAN KELLY

ANALYTISCH, DETAILLIST, RECHT DOOR ZEE, TEAMPLAYER, BETROKKEN EN OPLOSSINGSGERICHT.

Tel. +31 (0)181 296 269

Mijn achtergrond ligt zowel in de chemie als in de bedrijfskunde. Beide vakken waar het draait om de details. Deze kennis gebruik ik dagelijks om de processen binnen OMS te optimaliseren. Elke dag is voor mij weer anders.

Onze uitzendkrachten zijn werkzaam in de havens, industrie en (petro)chemie. Een dynamische werkomgeving waar het allemaal draait om veilig werken. Binnen OMS heb ik mij hierin gespecialiseerd. Ik ben goed op de hoogte van alle veiligheidsregels en -wetgeving.

Regelmatig adviseer ik onze klanten en informeer ik onze medewerkers op dit gebied.

Bij OMS leveren we niet alleen de vakmensen maar helpen we onze klanten ook met het plannen en inrichten van de behoefte aan (flexibele) inhuur. Wij zijn nauw betrokken bij onze opdrachtgevers en onze medewerkers. Met beide gaan we voor een langetermijn-samenwerking. Deze werkwijze past mij goed en ik ben ervan overtuigd dat we hierdoor de kwaliteit kunnen leveren waar we bij OMS voor staan.

CHANTAL KERKHOF

POSITIEF, VEELZIJDIG, BETROKKEN, DOELGERICHT, KRITISCH, SOCIAAL, BEGRIPVOL, VERBINDER EN  SYMPATHIEK.

Tel. +31 (0)6 46 13 76 69

Al jaren ben ik een bekend gezicht binnen het OMS team. Tijdens mijn studie Personeel & Arbeid ben ik begonnen als stagiaire bij OMS. Hierna heb ik, samen met mijn team, OMS verder mogen uitbouwen tot wat het nu is; een bekende speler in de Rotterdamse Botlek. Alle ins- en outs van het ‘uitzendvak’ heb ik bij OMS in de praktijk mogen leren.

Op dit moment werk ik als consultant en ben ik het vaste aanspreekpunt voor vele klanten. Het is een dynamische functie waar geen werkdag hetzelfde is.

Voor mijn klanten en kandidaten ben ik een sociale gesprekspartner. Ik kan op ieder niveau schakelen en door goed te luisteren zet ik mij in om de ideale match te kunnen maken. Een match waar niet alleen de klant blij van wordt maar ook past bij de kwaliteiten van de kandidaat.

Het leukste van mijn vak vind ik het investeren in duurzame relaties. Ik ben geen snelle verkoper maar wel erg servicegericht. Tijdens een klantenbezoek op de meest uiteenlopende locaties in de haven zoek ik samen met jou naar de ideale kandidaat voor jouw vacature. Hoe kan ik jou vandaag verder helpen?

ANDRÉ KASTELEIN

ONDERNEMEND, EERLIJK, ZELFBEWUST, GENERALIST, NAUWKEURIG, ANALYTISCH, PROACTIEF BETROKKEN, BETROUWBAAR, SOCIAAL EN OPLOSSINGSGERICHT.

Tel. +31 (0)181 296 269

Onze uitzendkrachten werken in de havens, industrie en (petro)chemie. Een dynamische werkomgeving waar duidelijke communicatie noodzakelijk is. Dit past bij mij en ik vind het leuk om met diverse mensen van verschillende niveaus te schakelen. Ik werk graag samen aan uitdagende opdrachten om zo tot de beste resultaten te kunnen komen.

Als enthousiaste arbeidsspecialist met een brede ervaring in de techniek richt ik mij binnen OMS vooral op de arbeidsbemiddeling.

Het sociale aspect van het vak spreekt mij erg aan; het contact met zakenrelaties, medewerkers en kandidaten waarbij ik hen verder help met hun zakelijke en persoonlijke uitdagingen met als doel te groeien.

Bij OMS ‘schuiven we geen cv’s’ maar zijn we, met name door onze flexdiensten, nauw betrokken bij al onze relaties. Wij gaan voor kwaliteit en langdurige samenwerkingen. Dagelijks zet ik mij in om de ideale match te vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers. Hoe kan ik jou vandaag verder helpen?

MAUREEN VAN GENT

POSITIEF, AMBITIEUS, CREATIEF, EXTRAVERT, BETROKKEN, BETROUWBAAR, DOELGERICHT, RUIMDENKEND, VERBINDER, INSPIRATOR EN LEVENSGENIETER.
Tel. +31 (0)6 21 66 52 32

Als kind was ik een echte dromer en hield ik er al van om verhalen te vertellen. Daarom pasten de studies vormgeving en HBO creatieve communicatie perfect bij mij. Deze studies hebben mij geleerd om op een andere manier te kijken; anders over beeld na te denken, anders te communiceren en de  (merk)waarden van organisaties anders te benaderen. In de afgelopen jaren heb ik, als eigen ondernemer, vele (technische) bedrijven in de maritieme maakindustrie geholpen bij al hun communicatievraagstukken. Voor mij een spannende tijd waarin ik veel geleerd heb; strategische plannen maken, zelf creatieve concepten ontwikkelen, events organiseren, presenteren en het inspireren van ondernemers om mij heen.

Maar als eigen ondernemer vond ik het nog een hele klus om alle ballen hoog te houden. Er komen veel randzaken bij kijken en voor je het weet is er alweer een kwartaal voorbij. So far so good, zou je kunnen zeggen. Maar ik had een verlangen naar meer balans in mijn leven en de ambitie om verder te groeien in mijn vakgebied. Dit heb ik gevonden bij OMS. Een uitdagende functie waar ik al mijn kennis en ervaring mag gebruiken bij het opzetten van hun marketing- en communicatiestrategie. Waar het de ene dag draait om het ontwikkelen van een klantenevent ben ik de volgende dag bezig met het opstellen van vacatureteksten. Juist deze diversiteit en de gemoedelijke onderlinge sfeer maken dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

JAMIE DEN BLANKEN

SOCIAAL, OPLOSSINGSGERICHT, AMBITIEUS, BETROUWBAAR, EERLIJK, BETROKKEN, SPONTAAN, NIEUWSGIERIG EN LEVENSGENIETER.

Tel. +31 (0)181 296 269

Mijn achtergrond ligt in de luchtvaart, maar ik heb altijd al iets gehad met transport in welke vorm dan ook. De dynamiek spreekt mij aan en ik vind het leuk om met verschillende mensen om te gaan. Dit heb ik bij OMS kunnen vinden.

Tijdens mijn studie HRM heb ik stage gelopen bij OMS, maar al snel wist ik dat dit het was. Ik ben hier verder gegaan als junior consultant en hou me bezig met de ontwikkelingen op het gebied van uitzenden.

Voor het werven van kandidaten maak ik veel gebruik van social media. Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers en kandidaten zorg ik voor de juiste match. Regelmatig ga ik op werkbezoek. Zo blijf ik betrokken en zijn er problemen op de werkvloer, dan doe ik er alles aan om deze samen op te lossen. Bij OMS schuiven we geen cv’s, maar gaan we voor kwaliteit en een langdurige samenwerking. Deze werkwijze past mij als geen ander.

RAYMOND VAN DEN HEUVEL

RAYMOND VAN DEN HEUVEL

COMMERCIEEL DIRECTEUR
Tel. +31 (0)181 296 269
ARJAN KELLY

ARJAN KELLY

OPERATIONEEL MANAGER
Tel. +31 (0)181 296 269
CHANTAL KERKHOF

CHANTAL KERKHOF

SENIOR CONSULTANT
Tel. +31 (0)6 46 13 76 69
ANDRÉ KASTELEIN

ANDRÉ KASTELEIN

CONSULTANT
Tel. +31 (0)181 296 269
MAUREEN VAN GENT

MAUREEN VAN GENT

MARKETING & COMMUNICATIE
Tel. +31 (0)6 21 66 52 32
JAMIE DEN BLANKEN

JAMIE DEN BLANKEN

JUNIOR CONSULTANT
Tel. +31 (0)181 296 269