OMS VIDEOS

 

Roland Delissen

OMS KANDIDATEN ALERT I Roland Delissen

OMS Vacaturealert

OMS VACATURE ALERT I Wil jij werken in de meest dynamische werkomgeving?

Hoe solliciteer je effectief?

Hoe komt het toch dat sommige mensen na één sollicitatie direct beet hebben en anderen na tientallen sollicitaties nog steeds achter het net vissen? Om jouw kans op een succesvolle sollicitatie te vergroten delen we de volgende tips.

Hoe blijf je gemotiveerd tijdens het zoeken naar jouw nieuwe baan?

Gemotiveerd start je met je zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Maar hoe blijf je gedreven wanneer de afwijzingen zich blijven opstappelen en je zoektocht langer duurt dan je zelf had gedacht? Wij geven je een aantal inzichten om gemotiveerd te blijven.

CV-Screen met… Chantal Kerkhof

Al jaren is Chantal een bekend gezicht binnen OMS B.V. Ze werkt met veel plezier als consultant en voor bijvoorbeeld Vopak passeren vele cv’s haar bureau. Tijd om Chantal eens aan het woord te laten over haar visie op een cv. Wat zijn nu echt de do’s en don’ts?

Dit zijn de acht grootste sollicitatieblunders volgens onze recruiters

Veel of weinig diploma’s, jong of oud; bij OMS solliciteren wekelijks diverse mensen. Maar hoe maak je de beste indruk op de recruiter aan de andere kant van de tafel?

5 inspirerende vragen om tijdens je sollicitatiegesprek te stellen

Vragen stellen tijdens een sollicitatiegesprek is enorm belangrijk. Je bent tenslotte dit gesprek aangegaan om te achterhalen of deze functie en dit bedrijf goed bij je passen. Onze collega Michel deelt 5 inspirerende vragen die je tijdens jouw sollicitatiegesprek kunt stellen.

Ben jij klaar voor het EK 2021?

Vanaf 11 juni mogen we weer genieten van ‘ons Oranje’ tijdens het EK 2021. Het is alweer de 16e editie van het vierjaarlijkse voetbaltoernooi. En wat hebben we er, zeker in deze tijden, naar uitgekeken. Heb jij er, net als wij, ook zo veel zin in? Download dan snel het gratis OMS speelschema.