Groeien door duurzame inzetbaarheid

Technisch talent dat met plezier werkt blijft en helpt je organisatie groeien.
Hoe zorg je voor werkplezier, bevlogenheid en een gezonde werkomgeving voor collega’s? OMS is een zeer sociale en betrokken werkgever. Wij doen er alles aan om de bevlogenheid van onze professionals te behouden. Dit begint al met het aanbieden van een goed contract met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Maar we gaan nog verder. Dankzij onze opleidingsmogelijkheden, verzuimbeperking en vitailteitsbeleid helpen we onze medewerkers het beste uit hunzelf te halen. Wil je meer weten?

OPLEIDINGEN

Het is belangrijk om ‘nieuw’ talent te introduceren in de verladingsmarkt, havens en industrie. Daarom leiden wij mensen op door ze het vak, naast de theorie, te laten leren in de praktijk. Samen met onze ervaren professionals gaan ze in de flexdiensten aan de slag bij diverse organisaties. Meer weten? Onze mensen delen graag hun ervaringen.

VERZUIMBEPERKING

Ziek is ziek, dat vinden wij ook. Maar is ziek ook altijd arbeidsongeschikt? Om dit te achterhalen en te beperken werken wij met onze vaste partner Remplooi. OMS werknemers moeten zich ziekmelden bij Remplooi. Zij zorgen voor de controle, verzuimbegeleiding en reïntergratie. Meer weten? Lees meer over de werkwijze van Remplooi.

EVALUATIE

Elke zes maanden evalueren we samen met onze opdrachtgevers en medewerkers de samenwerking. Zo houden we de voortgang goed in de gaten en zorgen we ervoor dat onze medewerkers zichzelf tijdig kunnen verbeteren. Maar ook de mening van onze medewerker telt! Door hun werkomgeving te evalueren blijven we goed op de hoogte. Meer weten?

VITALITEITSBELEID

In de havens, industrie en verladingsmarkt gaat de business 24/7 door en wordt er veel gewerkt in ploegendiensten. In deze dynamische omgeving staat veilig werken voorop. Hoe fitter de medewerker, des te alerter hij is op de werkvloer. Door de OMS vitaliteitsbeloning stimuleren wij onze medewerkers om gezond en fit te blijven. Meer weten?