Technisch talent vinden

Het werven van de juiste professional is in een tijd van schaarste op de arbeidsmarkt echt een uitdaging. Om de doelgroep op de juiste manier aan te spreken hebben wij, na een uitvoerig onderzoek, diverse kandidaat profielen opgesteld. Profielen waarvan wij denken dat deze goed passen in de verladingsmarkt, industrie en havens. Dit bepaalt niet alleen de ‘tone of voice’ van de vacatureteksten maar ook hoe en op welke manier we de vacatures kenbaar maken aan jouw doelgroep.

Wij helpen je graag verder in deze belangrijke fase van het recruitmenttraject. Met de OMS Employer Branding Tools zetten wij jouw organisatie goed op de kaart. Zodat getalenteerde kandidaten, die perfect aansluiten bij uw vacatures, meteen bij jou willen werken. Wil je meer weten?

OMS Employer Branding Tools

Topvacatures staan tijdelijk prominent op onze website en promoten we via diverse social media kanalen. Hierdoor vallen deze vacatures direct op bij onze sollicitanten.

JA, IK PLAATS EEN TOPVACATURE »

Zorg voor een perfecte eerste indruk. Bied jouw nieuwe collega’s een optimale kijk in de organisatie en overtuig hen direct. Op basis van no cure no pay, verzorgen wij samen met onze videospecialist, een professionele vacaturevideo.

JA, IK WIL MEER INFORMATIE »

Jobboards zijn partijen die vele vacatures verzamelen via derde partijen. Plaats je een vacature via OMS, dan zorgen wij ervoor dat jouw vacature gratis op de juiste jobboard geplaatst wordt.